فروش واجرای صفحات کورین،کوارتز،مارمونایت,spl

برای کانترتاپهای آشپزخانه ها،رستورانها،هتلها،بیمارستانها،مراکز تفریحی واداری وگردشگری

تبلیغات تبلیغات

معایب مارمونایت چیست ؟

  

معایب مارمونایت چیست ؟

 

معایب سنگ مارمونایت

با دانستن نقاط قوت و ضعف مارمونیت، مانند هر ماده دیگری، می توانید مطمئن باشید که خریدی آگاهانه انجام داده اید. مارمونایت یک ماده جدید و ابتکاری است که برای استفاده به عنوان سطح کابینت، رومیزی و پوشش دیوار طراحی و ساخته شده است. هدف از طراحی خاص این متریال رفع نقاط ضعف دو ماده پرطرفدار در بازار است. کورین و کوارتز است که سالهاست که به عنوان محصولات محبوب و قابل اعتماد با مزایای بسیاری شناخته می شوند. اما هر کدام نقاط ضعف خود را دارند.از جمله معایب مارمونایت می توان به موارد زیر اشاره داشت:

۱- عدم شفافیت درباره چگونگی تولید متریال مارمونایت

درباره متریال مارمونایت تعریف و توصیه های بسیاری شده است و در تمام آنها این سنگ را ترکیبی از مواد اولیه دو سنگ کورین کوارتز میشمارند. با این حال توضیح روشنی درباره چیستی این مواد اولیه و درصد و چگونگی ترکیب آنها در قالب یک صفحه سنگی یافت نمی شود.

آیا مواد اولیه کورین و کوارتز در مارمونایت با هم آمیخته شده است؟ یا آنکه ورقه نازک از کوارتز بر روی معزی کورین چسبانده شده است ؟ و آیا اصلا چنین کاری برای ترکیب این دو سنگ و ایجاد سطحی با دوام امکان پذیر است؟

شرکت دوپونت که مبدا تولید کورین به شمار می آید، محصولات خود را با نام کوارتز تولید می کند. اما این سری از اسلب ها، در واقع همان اسلب های کوارتز برند کورین هستند که به این نام در بازار عرضه شده اند. اینگونه نیست که ترکیبی از این دو محصول در یک قالب باشند. بنابراین در ارتباط با نحوه ادغام کورین و کوارتز در سنگ مارمونایت، ابهام هایی وجود دارد که لازم است برطرف شوند تا مشتریان بتوانند با آگاهی کامل اقدام به خرید این محصولات نمایند

۲- محدودیت رنگ و طرح سنگ مارمونایت

مارمونایت با ۴ فینیش سطحی، از خیلی نرم تا بسیار برجسته، عرضه می شود و از این نظر این محصول را به سنگ های طبیعی تشبیه کرده اند. با این حال، سمپل های آن فقط در ۱۲ طرح و رنگ وجود دارد و در مقایسه با برند های مطرح کورین و کوارتز که در بیش از ۱۰۰ طرح و رنگ گوناگون عرضه می شوند، طیف انتخاب بسیار محدود تری دارند.به عنوان مثال طرح های تک رنگ و سالید در نمونه های سنگ مارمونایت دیده نمی شود. البته برخلاف این موضوع، در میان همین طرح های محدود، می توان صفحاتی شبیه به سنگ کوارتز سایلستون اسپانیا را مشاهده کرد.

۳- آسیپ پذیری سنگ های مارمونایت

از جمله معایب و نقطه ضعفی که برای سنگ های مارمونایت بیان شده است، درز دار بودن اجرای این صفحه سنگی است که نمی توان آن را همچون متریال کورین به صورت یکپارچه اجرا نمود. به همین دلیل به لایه رویی کوارتز نسبت داده اند که هرچند موجب سختی بیشتر شده است اما امکان اجرای یکدست و بدون درز را در این سنگ از بین می برد.علاوه بر این ها، لایه رویی باعث می شود که سنگ در حالت به وجود آمدن خط و خراش قابلیت ترمیم نداشته باشد. به همین سبب اگر این سنگ دچار ساییدگی و ترک شود، محلی برای تجمع آلودگی به شمار می آید و سطح این سنگ دیگر بهداشتی نیست.

 

برای اطلاعات بیشتر و کمک به شمار عزیزان  با من سارا صفار 09127605776 در ارتباط باشید .

برچسب‌ها: مارمونایت, مارمونیت
در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

مطالب پیشنهادی

آخرین مطالب سایر وبلاگ ها

جستجو در وبلاگ ها